Veel gestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat u vragen, opmerkingen of ideeen heeft over Tegeltuintje. Hierin vindt u al vele antwoorden in de veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Dan komen we graag met u in contact.

Bestellen
_______

Per hoeveel stuks kan ik Tegeltuintjes bestellen?

Een Tegeltuintje is helaas niet per stuk te kopen. De minimale afname van de Tegeltuintjes is 100 stuks. De prijs bedraagt dan € 5,08 per stuk (inclusief BTW, exclusief verzendkosten). Wij maken graag een complete offerte op maat voor u. Bij grotere afname kan de stuksprijs lager worden.

Wat kost een Tegeltuintje?

Vanaf 500 stuks bedragen de Tegeltuintjes € 4,84 inclusief BTW (exclusief verzendkosten). Kijkt u hier voor meer informatie over mogelijkheden en prijzen.

Eigen ideeën
_______

Ik zou graag mijn logo op het Tegeltuintje willen hebben. Kan dat?

Het is zeker mogelijk uw eigen invulling aan het Tegeltuintje te geven. Boven een oplage van 500 stuks kunt u bijvoorbeeld een logo toevoegen aan de doos, het doeboekje of het groeipapier. Het is zelfs mogelijk om één of meerdere bladzijdes uit het doeboekje naar uw hand te zetten. Tegeltuintje heeft een eigen studio die graag met uw meedenkt over hoe u uw eigen verhaal kunt integreren in het Tegeltuintje. 

Een tegeltuintje maken
_______